Skip to main content

Детска градина "Еделвайс" Кюстендил

Протокол от заседание на ОС - 3 април 2024 година

proekti 1На 3 април 2024 година година се проведе заседание на Обществения съвет на детска градина "Еделвайс". Обсъдени бяха редица въпроси, свързани с бюджет на ДГ; избор на познавателни книжки; проекти по физическо възпитание и спорт, както и по опазване на природата и други.
proekti 2Предоставяме Ви Протокола от проведеното заседание.

  • Created on .

Покана за заседание на Обществения съвет - 03.04.2024

proekti 2На 3 април 2924 година (сряда) от 17. 00 часа ще се проведе заседанието на Обществения съвет на Детска градина „Еделвайс“.
На заседанието ще се обсъждат въпроси, свързани с бюджета на ДГ, проекти на детската градина по физическо възпитание на децата и опазване на природата, разни.
proekti 3Предлагаме да се запознаете с Поканата.

  • Created on .

Протокол от заседание на ОС - 9 януари 2024 година

hraneneНа 9 януари 2024 година година се проведе заседание на Обществения съвет на детска градина "Еделвайс". Обсъдени бяха редица въпроси, свързани с храненето, бюджет на ДГ и други.
Предоставяме Ви Протокола от проведеното заседание.

  • Created on .

Покана за заседание на Обществения съвет - 09.01.2024

zakuska 1На 9 януари 2924 година (вторник) от 17. 30 часа ще се проведе заседанието на Обществения съвет на Детска градина „Еделвайс“. zakuska 2На заседанието ще се обсъждат въпроси, свързани с бюджета на ДГ, на вида на предлаганата закуска (основна или подкрепителна), разни
Предлагаме да се запознаете с Поканата.

  • Created on .

Протокол от заседание на ОС - 5 октомври 2023 година

budjetНа 5 октомври 2023 година се проведе заседание на Обществения съвет на детска градина "Еделвайс". Обсъдени бяха редица въпроси, свързани с бюджет на ДГ.
Предоставяме Ви Протокола от проведеното заседание.

  • Created on .