Skip to main content

Детска градина "Еделвайс" Кюстендил

Есенна разходка в "Лесопарк Хисарлъка"

На 15 ноември 2022 г. децата от гр.упа "Зайче" на ДГ "Еделвайс" гр. Кюстендил направиха вълнуваща есенна разходка в "Лесопарк Хисарлъка". Бяха придружени от родители, учители, медицински специалист и помощник възпитател. Това е дейност заложена в плана на МО Околен свят.
Всички се насладиха отблизо на есенната красота, по време на разходката с образователна цел. Децата наблюдаваха промените, които настъпват през есента в живата и неживата природа. Учителката В. Стоянова запозна децата с историята на късноантичната средновековна крепост Хисарлъка.

Поясни защо ще поставим къщичка за птици, кой е направил къщичката и правилата за поставянето ѝ. Пътя на разходката ни покрай детската площадка "Баба Яга". Там малчуганите играха на воля и събраха различни природни материали, за да творят в ДГ.
Доволни и щастливи, изморени, но обогатени с прекрасни емоции, децата се завърнаха в детската градина.
Благодарим на родителите на Явора и Никола за тяхната отзивчивост и съдействие за направата на къщичката за птици. Благодарим Ви, мили родители, че заедно създадохме вълнуващи преживявания за децата от група "Зайче".

vlak-
vlak-
vlak-
vlak-
vlak-
vlak-
vlak-
vlak-
vlak-
vlak-
vlak-
vlak-
vlak-

  • Created on .